Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
36 user(s) are online (8 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 36

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net
Report message:*
 

Re: NetSurf 3.0-dev

Subject: Re: NetSurf 3.0-dev
by Chris on 2010/10/7 17:45:19

@mr2

Quote:
New, full install works for me but when I try to relaunch NetSurf I have this message:

assertion "object->users != NULL" failed: file "content/llcache.c", line 1173


OK, a useful report

Please can you launch NetSurf from the Shell with -v, stderr redirected to a file, eg:
NetSurf -v *>ram:ns.log

Send me ram:ns.log, or better yet go onto the NetSurf bugtracker and raise a report on there.

Quote:
Snapshot window doesnt work after reboot, only in current session. Save settings works OK.


You have to "save settings" after "snapshot window". It doesn't do it automatically as any "used" settings will get saved to disk unexpectedly.

Quote:

I dont know how to edit titles in the hotlist window


Ctrl-click the entry you want to modify. However, it doesn't make the change, I've already flagged this up. You'll find titles get updated when you run NetSurf anyway, so editing them is a waste of time (this has been flagged up also).

Quote:
However playing with it causes some graphic corruption.


I'm aware of that.

Quote:

When I try to post in this forum only submitbutton works.


The other buttons are Javascript.

Quote:
Pressing A+T and A+N opens new window. Any shortcut to open new tab?


Yes, there should be. The menu code got seriously screwed up when the new code was merged in and it looks like the shortcuts are out of place or missing in the Project menu. I'll fix this, thanks for the report.

If you hover the mouse over the main browser window and press RA+T you'll get a new tab.

Chris
Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2014 The XOOPS Project