Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
24 user(s) are online (17 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 24

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 (2) 3 4 5 6 »


Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
Posts: 27
I am unable to get COW3D to work. I do have an X1000, 4.1FE, Warp3D installed, MiniGL installed, downloaded the 2012 Cow3D, followed the install.

INSTALLATION Install Warp3D.library or Wazp3D.library Copy Cow3D-Amiga and the
textures Cow_256X256X32.RAW & Cosmos_256X256X32.RAW where you want

I have Warp3D so that is what I have in my Libs drawer. I installed the 3 COW3D files on my Work directory. I double click the Cow3D-Amiga file then click OK to execte, it brings up a black window showing FPS and such on the top, but no cow. Nothing in the black window.

Do I need to click something to start the COW and it come on the screen?

I did download the TuxCart and it runs so I believe my Warp3D is running.

TJ

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
Posts: 27
BTW, how to I check FPS in TuxCart? TJ

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2007/1/26 21:48
From New Zealand
Posts: 1617
@AmigaSociety

Try using cow3d-Amiga-ppc. IIRC, that's the OS 4 version.

Hans

_________________
http://hdrlab.org.nz/ - Amiga OS 4 projects, programming articles and more.
http://keasigmadelta.co.nz/ - more of my software.
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 3846
@Amigakit
Can you also test Quake3 (usual "timedemo 1"). Be sure it is IOquake from HunoPPC (download it here). Test mode: 1280x1024


Edited by kas1e on 2015/4/3 5:17:00
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186
@amigakit

I sent you somes messages on skype. Did you received it ?

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
Posts: 27
@Hans

Neither work.



Same blank window showing fps but no cow. 2nd window showing data text and fps too.

Just no video in window that should be a cow.

TJ

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2007/1/26 21:48
From New Zealand
Posts: 1617
@AmigaSociety

Try ignoring the installation instructions, and running it directly from the unarchived drawer.

Hans

_________________
http://hdrlab.org.nz/ - Amiga OS 4 projects, programming articles and more.
http://keasigmadelta.co.nz/ - more of my software.
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2482
@AmigaSociety

Cow3D being very picky when it comes to Warp3D or Wazp3D.

Be sure to completely get rid of any Wazp3D incarnations on your system partition (or rename them)...it might pick up one Wazp3D library and another Warp3D...mixing them up

@all

btw: is Warp3DPPC.library still needed?

I also still have those in HWDrivers
W3D_Avenger.library W3D_Napalm.library W3D_Permedia2.library W3D_R200.library W3D_Radeon.library

and this in GFXDrivers
W3D_Picasso96.library

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 741
@Raziel

Quote:
Be sure to completely get rid of any Wazp3D incarnations on your system partition (or rename them)...it might pick up one Wazp3D library and another Warp3D...mixing them up


No risk. It's either WaZp3D (renamed in Warp3d.library when you want to use it) or WaRp3D (the usual warp3d.library).

Absolutely no risk of any mixing things. I f you use the new Warp3D form Hans, it will simply replace any existing version (whether it is waZp3.library renamed or the original WaR3d.library).

_________________
--
AmigaONE X1000 1,8Ghz, 2GB, Radeon 9250 (128MB) on PCI-E (128 Bits/66Mhz), with Amiga OS 4.1 Update 6
http://www.amiga-ng.org
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186
@K-L

no, there is a risk.

Hans Warp3D_SI doesn't include a Warp3D.library

therefore you HAVE to revert back your Wazp3D-Warp3D.library to the original one.

At first, I didn't did it and the results were very very bad.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2006/11/27 16:55
Posts: 224
@zzd10h

Quote:
6) Hurrican Unfortunately, it crashs under FE (not Warp3D related, certainly related to WBRun FE bug)


Hurrican works perfectly here. I have version 1.0.0.7, in case there are different versions out there.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2006/11/29 7:57
Posts: 98
how do i run the timedemo 1 in quake3? all methods i have found with google have failed.

*edit*
Ok it was easy now when i know that the demo file i have is called "four"

timedemo 1
demo four


Edited by smf on 2015/4/3 11:52:37
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
Posts: 27
@Hans

If you mean just un-lha it into my RAM or HDD and then launch it, correct?

Yes same issue for me.

Blank screen.... FPS counter showing around 110FPS but no cow or action in the window.

;-(

TJ

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186
13) Smoking Guns from HunoPPC

Fast and smooth (more than 29 fps) in windowed mode or fullscreen up to 1280x1024.

Some strange colors sometimes (see second picture)

Resized Image


Resized Image


updated first post with ;

5) StarTrek Elite Force Holomatch
Very fast and smooth but some artefacts but the game is very well playable

See the strange laser rectangular halo around the gun
Resized Image


6) Hurrican 1.0.7
Hurrican 1.0.7 is very good (1.0.9 doesn't work at all).

Resized Image


@rob, thank you for the tip about Hurrican


Edited by zzd10h on 2015/4/3 16:36:49
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2011/6/3 12:49
Posts: 135
Hello

There is nothing complicated with cow3D just need a directory with

Cow3D-Amiga-ppc
Cow_256X256X32.RAW
Cosmos_256X256X32.RAW

and it should run

Also your workbench must be in a Warp3D compatible screen mode like ARGB 32 bits or RGB 24 bits for example

Alain Thellier


   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2006/11/27 16:55
Posts: 224
@zzd10h

Quote:
@rob, thank you for the tip about Hurrican


Glad I hadn't updated it.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
Posts: 27
@thellier

Yup, should be easy.

Could 1920x1080 be the issue?

Mine is 1920x1080 ARGB32

Yes all the files you mention I have in the same directory.



TJ

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
Posts: 27
No difference on 1024 x 768 argb32

TJ

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
Posts: 27
Success! Raziel wins the prize. In IRC he said maybe my download was currupt. I had downloaded it twice.... So, hell, try a 3rd time. #3 was the charm. It worked. So all is well. LOL

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186
Back to topic : "Test thread"

14) Microbe3D from Alain Thellier

No more 100% CPU like with Wazp3D

Resized Image


   Report Go to top


« 1 (2) 3 4 5 6 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2014 The XOOPS Project