Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
25 user(s) are online (12 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 25

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 2 (3) 4 5 6 »


Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186

15) UFO Urban Terror from Huno

100% GFX RAM filled. By luck I obtained a grab but freeze just after cause of GFX ram (100% seen with GFXDock)

Resized Image



And you, do you test others Warp3D games ?

If yes, don't hesitate to participate. Thank you.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2007/1/1 12:01
From Latina, Italy
Posts: 200
@zzd10h

Where can I find the old version 1.0.0.7 of Hurrican ?? Has anybody informed Huno about this issue yet ?

_________________
Sam 460EX, 2Gb Ram, Radeon R7 250, AmigaOS4.1 FE
A4000 PPC604@233, Mediator
A1200 PPC603@160, Mediator
uA1 G3@800, 512 Mb [sold]
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186
@sofistisoftware

"1.0.7 ?"
I had it in my backup

"Has anybody informed Huno about this issue yet ?"
yes

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2007/2/27 10:47
From Gravity well
Posts: 517
@zzd10h

In Urban Terror you should load a small map like ut4_dressingroom. Although I can not understand why that amount is not enough when 128 MB was (almost) sufficient with regular ioquake3.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186
@Thematic

Thank for the advice, does it work for you ?

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2007/2/27 10:47
From Gravity well
Posts: 517
@zzd10h

To be more exact, on G3 CPU & RV280 GPU I was able to play UrT 4.1 in that map and some others. Perhaps later versions are more demanding. 512 MB + 128 MB VRAM, resolution 400x300.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2009/3/16 11:27
Posts: 139
Please test Wipeout2097!

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2745
@fingus

WipeOut 2097 can only works under Sam440 (with the newest Warp3D driver for RadeonHD) as there are no WarpOS wrapper for Sam460/X1000 ..

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Home away from home
Joined:
2006/11/30 18:43
From Norway
Posts: 2416
Anyone else having problems with supertux? In 640x480 its ok. If i try larger it will have small corruptions, more the bigger window. Fullscreen is a no go.

_________________
Sam460 Lite
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2006/11/24 14:19
From Georgia, USA. Just north of the Florida border
Posts: 179
@zzd10h

Wow, that's a lot of games.

The total list of all games on my X1000:
"Soliton", "Megaball"
And that's two more than I have on my micro.

I guess I'm not getting the full experience. ;)

Impressive graphics though.

Congratulations to Hans and the team, I know a lot of people have been waiting/hoping to get warped in hardware.

Lyle

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
The 256mb gfx RAM limit still persists. Will this ever be overcome?

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2006/11/27 16:55
Posts: 224
@ddni

Quote:
The 256mb gfx RAM limit still persists. Will this ever be overcome?


While you may not see all the memory in the OS, the Radeon HD render manager provides access to memory above 256MB for storage of textures and other data.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1186
@Rob

Are you sure ? During my tests (see previous post in this thread), I encountered a lot of games that filled all the GFX 256 mb and stalls.

I monitored that with GFXDock to have a real-time memory consumption status.

Therefore, sadly, my experience shows that we are still limited to 256mb.

Maybe, Hans could have the kindness to explain it to us ?

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
@Rob

Thanks. What you say isn't my experience. Like zzd10h I get out of gfx RAM crashes. In gfxdock, 99% RAM usage is about 254mb, then lock up.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2482
@ddni

Have you tried to catch serial log?

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
Any success with glQuake?

I get a glimpse of the console then a dsi. If ignored I get a black screen with game sound stuttering along.

I tried a fresh install of glquake to allow for new config files. I am using known working data files.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
@Raziel

No I haven't. I do have the serial port on my X1000 but have never used it - no lead to connect to my PC.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
Is glxgears available on AmigaOS4?

I can only find glutsdlgears on os4depot http://os4depot.net/index.php?functio ... /example/glutsdlgears.lha

Is that the version Trevor used in his blog?

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2009/6/1 13:11
From Germany
Posts: 619
@ddni

Glxgears can you find on the HunoPPC games CD with nice music.

_________________
AmigaOne X1000 Betatester A1-X1090
AmigaOne X1000/4GB Ram/Saphire Radeon 7850 1GB/256GB SSD HD/2GB CF Card/RTL8169Network/
http://www.a1k.org/forum/showthread.php?t=28870
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
@tommysammy

I have that DVD. I can't see glxgears on it.
Is it part of glexcess?

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top


« 1 2 (3) 4 5 6 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2014 The XOOPS Project