Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
34 user(s) are online (12 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 34

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 (2)


Re: Error scanning stations
Just can't stay away
Joined:
2009/7/7 3:34
From Toronto, Canada
Posts: 1961
@ZeroG

works great! thanks

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: Error scanning stations
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/26 13:16
From Here right now!
Posts: 354
so No official solution yet? as I'm still using ZeroG's work around Does Bean know of this?

_________________
This Puny World will bow down to
Professor Chaos
Prepare for the greatest Villan you have ever seen!!
   Report Go to top

Re: Error scanning stations
Just popping in
Joined:
2006/12/9 15:47
From The Bostin' Black Country
Posts: 88
Sadly that workaround doesn't work here (SAM440ep, OS4.1 update 2).

_________________
MindSpace
Mind Maps and UML diagrams for OS4
Recursion Computer Fair - 4 July 2015 Stratford-upon-Avon
   Report Go to top

Re: Error scanning stations
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 20:35
Posts: 574
@yoodoo2

Does for me with the same setup.
Are you sure you did it right?

   Report Go to top

Re: Error scanning stations
Just popping in
Joined:
2006/12/9 15:47
From The Bostin' Black Country
Posts: 88
@TiredOfLife

Pretty much certain - I've followed the instructions about 20 times now...

Incidentally, the ip address and the "written" address given in Zero's workaround lead to (slightly) different sites.

I have no problem downloading a .pls file and opening that in TuneNet, which adds the stream to the playlists, so I can always search in OWB for the stream I want and then use it, but it just adds an extra step, rather than doing it all within TuneNet.

_________________
MindSpace
Mind Maps and UML diagrams for OS4
Recursion Computer Fair - 4 July 2015 Stratford-upon-Avon
   Report Go to top

Re: Error scanning stations
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/8 18:02
From Germany
Posts: 389
@yoodoo2
Quote:

Incidentally, the ip address and the "written" address given in Zero's workaround lead to (slightly) different sites.

That's the way the workaround works. It redirects TN (and every other app that tries to access the "written" address) to the place where TN can find the data it looks for.

Are you sure that you use the current (0.9256 (13.03.2010)) version of TN? Older versions might use a different "written" address and need another redirect...

   Report Go to top


« 1 (2)



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2014 The XOOPS Project