Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
50 user(s) are online (17 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 50

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 10 »


Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just can't stay away
Joined:
2006/11/30 11:30
From Finland
Posts: 1281
@orgin

Agreed. Hence the last paragraph I just added to the post.

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/3 23:51
From France
Posts: 326
snoopdos 3.8 produces a grim reaper as soon as I double click its icon...

FryinPan 0.41 is working fine (I used to it burn a copy of OS4.0 final )

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just popping in
Joined:
2006/12/1 14:32
From Bad Homburg v.d.H., Germany
Posts: 30
Quote:

Lio wrote:
snoopdos 3.8 produces a grim reaper as soon as I double click its icon...


Maybe you should try Snoopy instead of Snoopdos.
http://www.os4depot.net/?function=sho ... ility/filetool/snoopy.lha

Edit: Text formatting

_________________
Ei gude wie?

1x µAOne-C (FX), 512MB RAM, OS4 Final July
1x A4000D EC030, 16MB Fast, OS3.1
1xA1200 (68030/50, 32 MB Fast RAM) OS3.1
1x CD³²
1x A600 (40MB HDD) OS2.05 (broken joystick port)
2x A500 (1x 1MB) OS1.3
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Quite a regular
Joined:
2006/11/17 17:17
From Peterborough. Big-Bash-Shire. England, Distro:Ubuntu & Os4
Posts: 788
see the screenshot I uploaded

_________________
Are we nearly there yet ?
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 17:18
From West Jordan, Utah, USA
Posts: 360
Quote:

Severin wrote:
Quote:

spotUP wrote:


PPaint opens a requester saying 'Attention: Memory Save Mode'



Moving windows: change to simple refresh or 16bit

ppaint: edit your startup-sequence and add 'ADDCHIPRAM=4' for 4mb of emulated chipram

ppaint2: iirc that's always been like that.


Edited my startup-sequence and took care of the 'Memory Save Mode', but now there's a 'Load Audio Module' requester which says 'Audio cannot be activated'.

_________________
Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 2GB, 9250 Radeon, OS4.1x

[url=http://forum.hyperion-entertainment.biz]Officia
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Supreme Council
Joined:
2006/11/16 19:25
From Sweden
Posts: 2990
The DVD drive behaves weirdly under OS4 final. When you open it and it is fully opened it tries to open itself again. And closing it using the close button on the front does not work, nothign happens. I have to forcibly push the sled to close it or os4 decides to close it randomly after some time.

_________________
Vacca foeda. Sum, ergo edo

Mr Bobo Cornwater
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Quite a regular
Joined:
2006/11/17 17:17
From Peterborough. Big-Bash-Shire. England, Distro:Ubuntu & Os4
Posts: 788
Mp3 files not recognised by default.

Gotta go into Env-Archive and see if I can remember what to change !!

_________________
Are we nearly there yet ?
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just can't stay away
Joined:
2006/11/26 16:47
Posts: 1414
valiant:

about audio... in ppaint you mean?
i am pretty sure it tries to access paula, but you can
switch off audio in ppaint. it's annoying anyway ;)

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just can't stay away
Joined:
2006/12/1 19:07
From Germany
Posts: 1021
Quote:

salass00 wrote:
@Raziel

Should be OK then. No idea why it doesn't work for you.

With OS4 final when I use normal make (instead of gmake) to compile using gcc (like f.e. with my svg.datatype) I always get requesters asking for "/usr/local/bin:".

Never had this problem with update #4. If I cancel them it compiles OK. Very annoying though...

It's a bug in GCC trying to parse $PATH which didn't cause problems on Update4 since getenv() wasn't implemented yet (it always returned NULL). To get rid of the requesters I used "setenv save GCC_EXEC_PREFIX GCC:lib/gcc/" (the path is very likely wrong, I didn't check what the correct $GCC_EXEC_PREFIX would be for the AmigaOS4 native gcc, but this path works for me for getting rid of the requesters without causing other problems ).

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just can't stay away
Joined:
2006/11/30 11:30
From Finland
Posts: 1281
@joerg

That solved the problem. Thanks.

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just can't stay away
Joined:
2006/11/26 16:47
Posts: 1414
allright peeps.
i have summarized the thread in post #1.
feel free to point out errors and such.

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just popping in
Joined:
2006/12/20 21:42
Posts: 13
Quote:

spotUP wrote:
allright peeps.
i have summarized the thread in post #1.
feel free to point out errors and such.


Problem: Shell crashes
Solution: Iso or CDRW were corrupted. New Iso and CDRW (and new installation) solved the problem.

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just can't stay away
Joined:
2006/11/30 11:30
From Finland
Posts: 1281
In RAWBInfo the same RAmiga+D shortcut is used for both "Project->Delete Icon..." and "Icon Image->Default" menu items. I used to use the default image shortcut a lot on update #4 but now it doesn't work anymore.

The RAmiga+L shortcut is used for two different menu items also. Maybe others too. Haven't checked too closely.

   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just popping in
Joined:
2006/12/8 13:37
Posts: 40
1. DVPlayer en MPlayer crashes, and system needs to be reset by button.

Happens: directly after clean installation from cd.


2. UnArc, when destination is ram:, this works when clicking on unarc itself. But clicking on an downloaded archive in the ramdisk, unarc opens, but the destination is empty.


Edited by benny on 2006/12/27 21:59:55
Edited by benny on 2006/12/27 22:00:27
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 2862
1. The Radeon tooltypes are different on the install CD than on the installed version of OS4. The CD has Interrupt set to NO, on the install Interrupt is set to YES. My system won't boot with it set to YES, took me a while to figure out the problem here.

2. Dragging a drawer icon which is an icon only (ie. no actual drawer) into the Icon Information window does not work.

3. USB Inspector has numbers instead of class names on the first tab

4. The titlebar - wouldn't it make more sense to default it to show Video RAM instead of Chip RAM on systems with no Chip RAM?

5. The SVG datatype descriptor is conflicting with the HTML one again - guess something has changed with Datatypes priority ordering.


Edited by Chris on 2006/12/28 1:10:13
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/3 23:51
From France
Posts: 326
AwebPPC 3.5.08 (fresh install) : I am getting several locks up when starting (and when surfing all the time).

Snoopy is telling something about the plugins (gif and png)

EDIT: well it looks like it is a pb having setpatch addchipram=2 and the settings for images caching.

still I am getting a grim reaper on some sites, reporting a error of the awebpngdecoder


Edited by Lio on 2006/12/28 0:20:56
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2482
@salass00

Repaired it by adding a c: assign to where the sdl-config´s
reside, although it seems i have more problems, another
project won´t build anymore, doesn´t find some header files,
well i´ll see what i can do by fiddling some more

Is it only me or is the speed with building AWESOMELY increased???
Building ScummVM went from approx 28 mins down to UNDER 10

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Just popping in
Joined:
2006/11/25 14:14
From Valencia, Spain
Posts: 106
Quote:

orgin wrote:

I installed os4 on a new drive and kept the old drive as slave. This means that I have two dh0: dh1: etc. The dh0: from the old drive is called dh0.1:

However if I open a file in notepad it does not matter which one of the partitions I select (dh0: or dh0.1:), it always ends up on the first drive named "System:".


What happens when you click on each volume icon? Do they show their content?

Saluditos,

Ferrán.

_________________
Amiga user since 1988
AOS4 Betatester
Member of ATO Spain
A1 Cfg
OS4 SCR
A1200
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2482
OK, NOW it´s getting scary...

I don´t have video playback either with DVPlayer (regged or
special OS4 version) or with MPlayer (latest cvs version)

Not even when booting from OS4 CD

I just get sound playback, video stays black, do i miss a
lib somewhere?

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
   Report Go to top

Re: Report your 'AmigaOS 4.0 Final' bugs here!
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/29 1:00
Posts: 416
Quote:

2. UnArc, when destination is ram:, this works when clicking on unarc itself. But clicking on an downloaded archive in the ramdisk, unarc opens, but the destination is empty.


Configure your tooltypes in Prefs/DefIcons to fix your problem.

(I also like using the "AUTO" tooltype.)

   Report Go to top


« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 10 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2014 The XOOPS Project