Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
35 user(s) are online (16 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 35

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 2 3 (4) 5 6 »


Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2009/6/1 13:11
From Germany
Posts: 619
@ddni

Sorry my fault. Glexcess is on the CD and not Glxgears.

_________________
AmigaOne X1000 Betatester A1-X1090
AmigaOne X1000/4GB Ram/Saphire Radeon 7850 1GB/256GB SSD HD/2GB CF Card/RTL8169Network/
http://www.a1k.org/forum/showthread.php?t=28870
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just can't stay away
Joined:
2007/1/26 21:48
From New Zealand
Posts: 1617
@Rob
Quote:
While you may not see all the memory in the OS, the Radeon HD render manager provides access to memory above 256MB for storage of textures and other data.


That's the plan, but the code for that hasn't been written yet.

I'm rather annoyed to hear that people are having out-of-VRAM crashes, as the RadeonHD_RM.resource has a VRAM paging system. And yes, it does work. Maybe a graphics library update changed things...

Hans

_________________
http://hdrlab.org.nz/ - Amiga OS 4 projects, programming articles and more.
http://keasigmadelta.co.nz/ - more of my software.
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Not too shy to talk
Joined:
2013/10/5 14:07
From Italy
Posts: 496
@Hans

is it the 256mb vmem show by Aos ?


dmesg | grep drm
[ 0.720691] [drm] Initialized drm 1.1.0 20060810
[ 6.334352] [drm] radeon kernel modesetting enabled.
[ 6.335473] [drm] initializing kernel modesetting (TURKS 0x1002:0x6742 0x174B:0x6570).
[ 6.336464] [drm] register mmio base: 0x80140000
[ 6.336469] [drm] register mmio size: 131072
[ 6.459382] [drm] GPU not posted. posting now...
[ 6.463564] [drm] Detected VRAM RAM=2048M, BAR=256M
[ 6.463566] [drm] RAM width 128bits DDR
[ 6.463789] [drm] radeon: 2048M of VRAM memory ready
[ 6.463793] [drm] radeon: 1024M of GTT memory ready.
[ 6.463828] [drm] Loading TURKS Microcode
[ 6.720589] [drm] Internal thermal controller with fan control
[ 6.730501] [drm] radeon: dpm initialized

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
The vram crash happened so far in Urban terror and Acquaria. Running them in window mode you can watch gfxdock filling up, then system lockup.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2007/1/1 12:01
From Latina, Italy
Posts: 200
@Hans

They are probably using the v1.9 of 3D drivers, could be that the issue?

_________________
Sam 460EX, 2Gb Ram, Radeon R7 250, AmigaOS4.1 FE
A4000 PPC604@233, Mediator
A1200 PPC603@160, Mediator
uA1 G3@800, 512 Mb [sold]
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
I am using v1.9
I will retry with v1.8

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 741
On my 9250 graphic board, I get also 100% GFX memory usage ingame but I do not get any crash.

_________________
--
AmigaONE X1000 1,8Ghz, 2GB, Radeon 9250 (128MB) on PCI-E (128 Bits/66Mhz), with Amiga OS 4.1 Update 6
http://www.amiga-ng.org
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
@tommysammy

I got gears in the minigl 2.2 archive. No glxgears.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
Urban Terror does not like 32bit colour depth in game. Change it to 16 bit.

My settings are:
Warp3D.SI 1.9
Company map
16bit colour depth
32bit textures
normal textures
Fullscreen 800x600, 1024x768, 1280x1024 and 1920x1080 all tested well.
some sprite corruption on the HUD.

Game plays very well. Fast, but lonely with no one to kill ;)

32.1 FPS 1280x1024 using this timedemo that I recorded:
http://www.filehosting.org/file/details/481178/ddni.dm_68

/timedemo 1
/demo ddni


Edited by ddni on 2015/4/9 10:24:47
Edited by ddni on 2015/4/9 10:25:31
_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2482
@ddni

Quote:

I am using v1.9
I will retry with v1.8

Any results on this test?

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2014/6/29 14:12
From Montserrat
Posts: 88
Urban Terror

Timedemo 1
demo tutorial

22.2 fps
800x600 32 bit full screen

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
@Spectre660

Glad it worked.
The tutorial didn't work as a timedemo for me. Can you try my timedemo so we get a comparison? Thanks.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2014/6/29 14:12
From Montserrat
Posts: 88
@ddni


13.6 FPS
16Bit 1280x1024 fullscreen

14.0 FPS
32bit 800x600 fullscreen

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 741
@ddni

Your timedemo doesn't work with my 9250 (I've got an error message: CL-ReadDemMessage: demoMsglen MAX_MSGLEN).

Edit : OK, to download your file, we have to give our mail adress and wait for the download link. Not really simple

_________________
--
AmigaONE X1000 1,8Ghz, 2GB, Radeon 9250 (128MB) on PCI-E (128 Bits/66Mhz), with Amiga OS 4.1 Update 6
http://www.amiga-ng.org
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
How else am I going to steal your identity and spam your inbox? ;)
Suggest somewhere else to host it and I will upload it.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2006/11/27 16:55
Posts: 224
@Hans

Quote:
That's the plan, but the code for that hasn't been written yet.

I'm rather annoyed to hear that people are having out-of-VRAM crashes, as the RadeonHD_RM.resource has a VRAM paging system. And yes, it does work. Maybe a graphics library update changed things... Hans


I think when I read the blog about the paging feature I may read a little more than was actually written.

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/28 22:14
Posts: 287
@Hans

Any chance to get Warp3D working on Radeon9800 or 9600? They can be a great step on from Radeon9000pro on my Pegasos2(and not only mine) and no HD boards are allowed here :(

_________________
Simone"Tuxedo"Monsignori, Perugia, ITALY.
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 749
Has anyone got glquake running with FE and Warp3Dsi?

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Just popping in
Joined:
2006/11/27 16:55
Posts: 224
@ddni

It crashes. I've posted a crashlog to OS4 depot.

http://crashlog.os4depot.net/?function=view&crashlogid=394

   Report Go to top

Re: Warp3D SI : Tests thread
Not too shy to talk
Joined:
2013/10/17 15:21
From Hungary
Posts: 383
@ddni
It's not just Urban Terror. For some reason MiniGL won't work in 32-bit fullscreen modes. I had to add a hack to OpenJK to use 24-bit instead. I'll try to look into the issue, maybe it's easy to fix.

_________________
Arguments that explain everything... explain nothing.
   Report Go to top


« 1 2 3 (4) 5 6 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2014 The XOOPS Project