Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
36 user(s) are online (8 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 36

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





Pointer hot-spot displace by screen drag (was:Minor cosmetic issue)
Just popping in
Joined:
2006/11/27 17:27
Posts: 211
Try the following:

- boot/reboot without startup-sequence
- start Media Toolbox from the cli

A new wide screen is opening.

- Leave on expert mode and select the ide device.

The "Welcome to the expert mode" requester pops up.

- Drag the screen with SHIFT+LAmiga+MouseDrag left to the position that the OK button is just visible.
- Try to click on the right (3-4 pixel) part of the OK button.

It seems like the mouse hot-spot is moved to the right by the screen movement.
When you scroll the screen back to the center position the effect is vanish.

I tried it a lot and hope you can follow my description.

Bye!

Edit: topic name


Edited by lazi on 2007/8/7 13:04:03
   Report Go to top

Re: Minor cosmetic issue
Just popping in
Joined:
2006/11/27 17:27
Posts: 211
@lazi

Anybody to test it?

   Report Go to top

Re: Minor cosmetic issue
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/24 15:10
Posts: 460
@lazi

Quote:

Minor cosmetic issue


Try some lippy & a bit of foundation.

Rude!

_________________
Nissan GTR '08
   Report Go to top

Re: Minor cosmetic issue
Amigans Defender
Joined:
2006/11/19 17:45
From Cambridgeshire, UK.
Posts: 2003
@Rudei

I prefer masscara

@Lazi

I personally don't touch U-Boot if I can help it, but I am sure someone else will give it a go.

_________________
Mikey C

No cause is lost if there is but one fool left to fight for it.
   Report Go to top

Re: Minor cosmetic issue
Just popping in
Joined:
2006/11/27 17:27
Posts: 211
@Mikey_C

Quote:

I personally don't touch U-Boot if I can help it, but I am sure someone else will give it a go.


There is no need to bother U-Boot. Just plain "boot without startup-sequnce."

   Report Go to top

Re: Pointer hot-spot displace by screen drag (was:Minor cosmetic issue)
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 2862
@lazi

There's also a problem with blocks of screen moving down with the pointer at the left-hand edge of the screen, when using SOFTSPRITE. It doesn't happen all the time though, but seems to occur most in RDesktop.

I don't know whether this is slightly related, probably not.

Chris

   Report Go to top

Re: Pointer hot-spot displace by screen drag (was:Minor cosmetic issue)
Just popping in
Joined:
2006/11/23 21:49
From Budapest / Hungary
Posts: 97
@lazi

Works fine here on the beta system.
I'm using a PS/2 mouse and Radeon card.

_________________
A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2014 The XOOPS Project